Fotoknjiga tip 1

Fotoknjiga pokončni a4 format z malo sličico na prvi strani. Dodatna možnost je velika in mala škatla narejeni ter oblikovani po meri iz masivnega orehovega lesa. Velika je namenjena za shranjevanje fotoknjige, medtem ko mala služi za razvite fotografije ter usb ključ.
* barva platnice je svetlih sivo-belih odtenkov
Leseni škatli za fotoknjigo tip 1
Na voljo je več različnih oblik ter grafik za graviranje na prvo stran lesenih škatel.

Fotoknjiga tip 2

Fotoknjiga 30×30 cm z množico različnih prilagoditev po meri. Na voljo je standardni “normal” print ali naprednejši “fine art” print. Na platnici je opcijsko lahko sličica, napis ali simbol.
Fotoknjiga tip 3
Gre za isti tip knjige, kot je fotoknjiga tip 2, vendar je tu na voljo več različnih velikosti.

velikosti ki so na voljo za fotoknjige tip 3

Škatle za knjige tip 2&3

Platnica škatle je lahko brez česarkoli ali z dvema vrsticama teksta v zlati, srebrni ali črni barvi.

Opcije platnic za knjige tip 2 in 3 ter škatle

Kuverta fotografij
100 razvitih velikih fotografij velikost a5 v kuverti narejeni po meri iz blaga z vgraviranim imenom para. Alternativa fotoknjigi ali kot dopolnitev.

TISK fotografij po naročilu

Tisk fotografij po naročilu s pro Epson tiskalnikom. Na mat ali sijajni papir. Standardni formati a3, a4 ali a5. Možen je tisk fotografije popolnoma po meri do velikosti a3+, v primeru da že imate okvir določenih dimenzij. Pri fotografijah, ki bi jih želeli uokviriti je možna dodatna učvrstitev s premazom za večjo obstojnost.
POROČNA REVIJA
Poročna zgodba fotografij vajinega dne speta v obliki revije. Na voljo a4 ali a5 format. Primerno tudi kot darilo za starše, priče ali prijatelje.