PHOTOBOOTH

Photobooth FOTOSTOLP je avtomatska foto postaja, kjer se svatje lahko fotografirajo z zabavnimi pripomočki, po fotografiranju pa sliko natisnejo v velikost 10×15 cm.

NAREJEN PO MERI
Foto stojnica FOTOSTOLP je stilsko dodelana naprava atraktivnega ter unikatnega izgleda narejen v Sloveniji. Posebnost photobootha je ta, da je vse v enem –  fotoaparat, bliskavica ter tiskalnik znotraj istega ohišja. Osnovo predstavlja 15 inčni zaslon na dotik, ki vas vodi skozi fotografiranje. Termosublimacijski tiskalnik pa razvije fotografije v kakovosti fotostudia.

Pogoji najema: Naročnik zagotovi prostor za photobooth na zabavi, ki ni prostor, ki je prehodni (naprimer hodnik, kjer ljudje redno hodijo mimo), naročnik zagotovi vtičnico ter podaljšek na mestu kjer bo photobooth ter manjšo mizico za zabavne pripomočke za slikanje. Na strani naročnika je, da porabi zakupljene količine v dogovorjenem času. Prostor, kjer stoji photobooth mora biti velikost najmanj 2m x 2m.

DIGITALNI OKVIR

V osnovni ponudbi si naročnik izbere en okvir iz ponudbe, ki se ga nato personalizira po vaših željah tako, da se doda napis, ime, datum in podobno.

(V ponudbi je preko 10 digitalnih okvirjev. Fotografija v okvirju je simbolična.)